Primăria Piatra-Neamț vă invită la o expoziție unică de dinozauri animatronici. Gratis pentru copii pe 1 și 2 iunie

În perioada 1-18 iunie, în Ștrandul Tineretului, va avea loc o expoziție de dinozauri animatronici de mari dimensiuni.

Este surpriza pregătită de municipalitate cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului și marchează deschiderea sezonului estival, precum și debutul unei serii de evenimente în Ștrand.

Expoziția de dinozauri va oferi o experiență de neuitat, aducând la viață creaturi preistorice impresionante prin intermediul tehnologiei. 

Pentru a celebra Ziua Internațională a Copilului, accesul va fi gratuit pentru toți copiii în zilele de 1 și 2 iunie.

„Ne dorim, astfel, să le oferim un cadou de neuitat, o incursiune în lumea de acum sute de milioane de ani.” – au transmis reprezentanții Primăriei

Ștrandul Tineretului va deveni un loc magic, pentru că va găzdui o expoziție cu dinozauri de mari dimensiuni pentru aproape o lună de zile.

În fiecare an am pregătit surprize pentru copii în ziua dedicată lor, iar anul acesta familiile vor avea ocazia să îmbine timpul plăcut petrecut împreună cu o experiență educativă și distractivă.

Pregătim o vară cu multe evenimente care să pună în valoare Ștrandul Tineretului, unul dintre principalele locuri de agrement și relaxare ale orașului nostru.” a declarat Primarul Andrei Carabelea. 

Expoziția va fi deschisă zilnic, între orele 10:00 – 20:00, iar tarifele de acces după data de 2 iunie vor fi următoarele:

  • 25 lei/copil și 30 lei/adult
  • pachet pentru familie (2 copii și 2 adulți): 100 lei

Accesul în Ștrand pentru a vizita expoziția se va putea face atât pe podul din zona Căprioara – Aleea Tineretului, cât și pe puntea pietonală reabilitată (zona Strada Bistriței).

PUBLICITATE