Primăria Piatra-Neamț reabilitează și modernizează anul acesta 30 de străzi

Primăria Piatra-Neamț anunță un program de lucrări de infrastructură pentru anul în curs, cu accent pe asfaltarea și modernizarea străzilor, în urma unui buget dedicat în proporție de 60% investițiilor.

„În ședința Consiliului Local al Municipiului Piatra-Neamț de la începutul lunii a fost aprobat programul de asfaltări, reparații și modernizări pentru anul în curs. Au fost incluse lucrări de asfaltare (turnare de covor asfaltic nou, înlocuit borduri, ridicat cămine la cotă) pe 24 de străzi, la care se adaugă și investițiile noi pe alte șase străzi din municipiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Lucrările cuprinse în lista de mai jos vor fi prioritizate în urma analizei în teren pe care o vor realiza echipele societății Publiserv. Pe lângă lucrările planificate, Publiserv va interveni și la sesizările punctuale care vin din partea cetățenilor.” – au transmis reprezentanții Primăriei Piatra-Neamț

În perioada următoare vor fi lansate licitațiile pentru lucrările de asfaltare și pe străzile Răsăritului, Dragoș Vodă (pentru continuarea drumului de acces spre Gârcina), Smaraldului, Cuarțului, Aviatorilor și Planorului

Pentru 2024 am alocat aproape 60% din bani pentru investiții, într-un buget echilibrat. Asta înseamnă că acordăm importanța cuvenită și lucrărilor de întreținere a străzilor, trotuarelor și punților din oraș, într-un plan de reparații pe care l-am stabilit în funcție de starea drumurilor, sesizările primite de-a lungul timpului, dar și viitoarelor proiecte de modernizare pe drumurile principale din oraș, pentru a avea o coerență a lucrărilor. Străzile cuprinse în planul de lucrări sunt doar o mică parte din ce vom face anul acesta, avem stabilite investiții care răspund nevoilor pietrenilor în toate zonele din oraș.a declarat primarul Andrei Carabelea.

NR.

CRT.

DENUMIRE STRADĂ CARTIER
1 ANA IPĂTESCU CENTRU
2 APUSULUI DĂRMĂNEȘTI
3 ALEEA VIFORULUI DĂRMĂNEȘTI
4 BUJORULUI DĂRMĂNEȘTI
5 BORZOGHEAN PRECISTA
6 BALTAGULUI PIAȚA MARE
7 CUZA VODĂ CENTRU
8 C. BRÂNCOVEANU DĂRMĂNEȘTI
9 DURĂULUI CENTRU
10 EROU BUCUR DĂRMĂNEȘTI
11 BD. G-RAL NICOLAE DĂSCĂLESCU VÂNĂTORI
12 GAVRIL GALINESCU DĂRMĂNEȘTI
13 LT. DRĂGHIESCU CENTRU
14 LĂMÂIȚEI MĂRĂȚEI
15 MĂRĂȚEI BC:152-160 MĂRĂȚEI
16 NICU ALBU DĂRMĂNEȘTI
17 OBOR DĂRMĂNEȘTI
18 PETRU MOVILĂ SARATA
19 OZANA CENTRU
20 ECATERINA VARGA VÂNĂTORI
21 MUNCII MĂRĂȚEI
22 ALEEA PLAIULUI MĂRĂȚEI
23 STRADA CODRULUI CENTRU
24 STRADA PLANTELOR CIRITEI

 

PUBLICITATE