Primăria Piatra-Neamț: Fapte nu… vorbe!

Încă de la începutul anului, Primăria Piatra-Neamț a stabilit programul de asfaltări, reparații și modernizări de străzi pentru acest an.

Printre străzile anunțate pentru reparații capitale s-a numărat și strada Ștefan cel Mare, o stradă care, din cauza ultimelor lucrări de pe bulevardele principale, a devenit tot mai circulată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Asfaltarea străzii Ștefan cel Mare a fost anunțată din luna aprilie, când primarul Andrei Carabelea a susținut o conferință de presă pentru a prezenta calendarul de lucrări pe 27 străzi și amenajări pentru 12 parcări. (vezi articolul AICI)

Mai mult, în urmă cu mai puțin de 2 luni, pe 14 septembrie, primarul Carabelea anunța că după asfaltarea din Piața Gării și cea de pe b-dul Dacia (despre care puteți citi AICI) va începe „reabilitarea străzii Ștefan cel Mare, unde va fi frezat stratul vechi de asfalt, va fi modernizat sistemul de canalizare pluvială și se va turna covor asfaltic nou”.

Chiar dacă cele două luni de toamnă (septembrie-octombrie) au fost „prietenoase” pentru asfaltatori, se pare că promisiunea de asfaltare a străzii a rămas la stadiu de păcăleală peticeală.

Mai jos, imagini cu strada Ștefan cel Mare după „marea asfaltare”:

PUBLICITATE