Primăria Piatra-Neamț a demarat lucrările de reparație a străzilor din oraș

Primăria Piatra-Neamț a demarat lucrările de reparație a străzilor din Piatra-Neamț. Astăzi, primarul Dragoș Chitic s-a deplasat pe teren pentru a stabili programul de reparații pentru această primăvară. Primele lucrări au început în această săptămână pe bulevardul Dacia, unde se frezează și se va turna covor asfaltic nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vremea bună ne-a permis să dăm startul lucrărilor de reparație a străzilor și am început de astăzi frezarea arterelor de circulație afectate în această iarnă. Tot astăzi am analizat împreună cu directorul societății Publiserv starea străzilor din oraș și am stabilit zonele în care se va interveni  în prima etapă.

Conform prognozei meteorologice, de luni, 2 aprilie se va putea porni și stația de asfalt. Suntem pregătiți să intervenim cu patru echipe simultan atât pentru plombări cât și pentru reparații capitale ale străzilor.

În acest an ne-am propus să reabilităm prin frezare și turnare de covor asfaltic continuu peste 60.000 mp de străzi. În paralel vom realiza reparații punctuale prin plombări pe toate străzile pe care este necesar și  ne-am propus totodată modernizarea unui număr de 16 străzi pietruite , însemnând peste 6000 metri liniari a declarat primarul Dragoș Chitic.

PUBLICITATE