Primăria Piatra-Neamț anunță că nu mai poate încheia contracte pe parcări

Pentru că a preluat parcările de reședință ILEGAL, Primăria Piatra-Neamț este nevoită să sisteze contractele cu cetățenii pentru utilizarea locurilor de parcare.

Anunțul a fost făcut de primarul Andrei Carabelea care, cu imaturitate politică și administrativă, susține că este vorba despre un joc politic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Din păcate pentru pietreni, Andrei Carabelea nu-și asumă răspunderea pentru faptul că preluarea parcărilor a fost făcută prost și fără a ține cont de lege, astfel, Prefectura Neamț fiind OBLIGATĂ să sesizeze instanța de contencios administrativ (vezi articol AICI).

Vezi și Carabelea: ”Mă bazez pe inteligența pietrenilor și pe faptul că ei vor înțelege să depășească acest experiment social cu bine!”

Mai jos, comunicatul Primăriei Piatra-Neamț:

Procedura de contractare a parcărilor de reședință în Municipiul Piatra-Neamț este momentan blocată de acțiunea în instanță a Instituției Prefectului Județului Neamț!

Prin urmare, suntem nevoiți să sistăm încheierea contractelor cu cetățenii pentru utilizarea locurilor de parcare.

Vom continua să primim cereri la sediul Primăriei Piatra-Neamț și on-line de la cetățenii care doresc să le depună, dar până la finalizarea acțiunii în instanță nu vom putea încheia contracte, iar acest lucru se va putea întâmpla condiționat de decizia instanței. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

”Mă bazez pe inteligența pietrenilor și pe faptul că ei vor înțelege să depășească acest experiment social cu bine!”

PUBLICITATE