Primăria Piatra-Neamț acordă locuințe ANL tuturor solicitanților. Vezi lista

În ședința de Consiliu Local din această săptămână toți cei 57 de tineri care au depus cerere în actuala sesiune de actualizare a dosarelor  vor primi locuințe ANL.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

”Printr-o bună gestionare a problematicii locuințelor pentru tineri am reușit în ultimii trei ani, în mod constant, să acordăm câte o locuință ANL tuturor celor care au solicitat. Suntem printre puținele orașe din țară, dacă nu chiar singurul, care reușește această performanță și ne vom preocupa ca și în perioada următoare să asigurăm o casă familiilor tinere din municipiul Piatra-Neamț” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Primăria Piatra-Neamț a deschis deja o nouă sesiune pentru depunerea cererilor pentru locuințe, a treia din acest an. Astfel, tinerii care îndeplinesc condițiile legale pentru a primi o locuință ANL își pot depune dosarele în perioada 21 august – 6 octombrie.

Menționăm și faptul că, începând cu data de 1 august, chiriile locuințelor ANL din Piatra-Neamț au scăzut, iar cei care doresc să își cumpere locuința beneficiază acum de un preț mai mic, respectiv 1600,20 lei/mp față de 1757,88 lei/mp, cât era până acum.

Condițiile și documentele necesare pentru acordarea de locuințe sunt publicate pe site-ul instituției – www.primariapn.ro, iar dosarele se depun la sediul instituției, Biroul Relații cu Publicul (cam. 20) – Serviciul Gospodărie Comunală și Investiții în zilele de luni până joi între orele 8:00-16:30, respectiv vineri între orele 8:00-14:00.

PUBLICITATE