Primăria Piatra Neamț a construit un plan de măsuri pentru cetățenii care nu vor avea apă


Având în vedere întreruperea furnizării apei de către ApaServ pentru remedierea defecțiunii de la magistrala M2 de pe Petru Movilă în intervalul marți, 29 martie 2016, ora 18:00 – joi, 31 martie 2016, ora 18:00, parțial în municipiul Piatra-Neamț, Primaria Piatra-Neamt va aplica un plan de măsuri pentru ca disconfortul produs cetățenilor din zonele afectate să fie minim.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

  Concret, măsurile sunt următoarele :

–        Pentru persoanele vârstnice, aflate în imposibilitate de a se deplasa, și pentru persoanele cu handicap grav se va asigura apa potabilă, la cerere.

–        Pentru unitățile subordonate primăriei se va asigura atât apa potabilă cât și cea menajeră.

–        Cu sprijinul Inspectoratului Județean de Situații de Urgență Neamț vor fi înființate, în zonele afectate, puncte de distribuție a apei.

–        Pe toată durata sistării, Primăria va deschide un număr de telefon de urgență, unde cetățenii pot solicita ajutorul în caz de nevoie. Acesta este: 0748146751.

 

Conform informării primite de la ApaServ, NU VOR FI AFECTATE următoarele zone: Spitalul Județean, cartierele Mărăței, Gara Veche, Speranța și localitățile Dumbrava Roșie, Săvinești, Roznov și Zănești.

Date fiind aspectele legate de reechilibrarea sistemului, este posibil ca, în unele zone, reluarea furnizării apei potabile după ora 18:00 să se facă la presiune redusă, pentru perioade limitate de timp.

PUBLICITATE