Primăria municipiului Piatra-Neamț vine în ajutorul sinistraților din comuna Farcașa

Primăria municipiului Piatra-Neamț vine în ajutorul sinistraților din comuna Farcașa. Cu ajutorul ISU Neamț, au fost trimise 50 de saltele de dormit și 40 de seturi care conțin cearșaf, pătură și pernă din rezerva primăriei pentru situații de urgență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este un moment extrem de dificil pentru acești oameni cărora apele le-au luat agoniseala de-o viață. Nu putem rămâne nepăsători în fața tragediilor, de aceea am decis să intervenim imediat. Am trimis deja la Farcașa, cu ajutorul ISU Neamț, saltele și pături din rezerva primăriei pentru situații de urgență. Pe această cale fac apel la toți cetățenii de bună credință, să fim alături de acei oameni, care au nevoie de ajutorul nostru”, a declarat Dragoș Chitic, primarul Municipiului Piatra Neamț, pentru realitateadeneamt.net

Reamintim că, în Neamț, inundaţiile din ultimele 24 de ore au afectat zeci de locuinţe și peste 130 de persoane au fost evacuate. Cea mai afectată este comuna Farcașa unde, conform Prefecturii Neamț, s-a dispus amenajarea unei tabere de sinistrați în sala de sport a comunei.

PUBLICITATE