Primăria Municipiului Piatra-Neamț anunță că în ultima lună au fost schimbate 158 becuri

O postare pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Piatra-Neamț anunță faptul că în ultima perioadă, pe raza orașului, au fost înlocuite 158 becuri.

Sesizări rezolvate
Ca urmare a sesizărilor primite de la pietreni, pe parcursul lunii ianuarie au fost înlocuite în diferite zone din oraș 158 de becuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Mulțumim celor care au făcut aceste sesizări, contribuind la rezolvarea unor situații de care beneficiem cu toții. Vă rugăm să ne semnalați în continuare problemele pe care le sesizați, pentru a putea interveni pentru soluționare în cel mai scurt timp.

La nivelul municipiului Piatra-Neamț sunt în prezent peste 8500 de corpuri de iluminat, iar sesizările dumneavoastră cu privire la funcționarea acestora ne sunt foarte utile.
Sesizările referitoare la defecțiuni la sistemul de iluminat sunt între cele mai frecvente, dar situația va fi remediată în viitorul apropiat, ca urmare a implementării la Piatra-Neamț a două proiecte cu finanțare europeană pentru modernizarea și extinderea sistemului public de iluminat.

Vechile becuri vor fi înlocuite cu tehnologie LED, iar sistemul va fi monitorizat și controlat prin telegestiune, ceea ce va permite sesizarea în timp real a defecțiunilor și intervenția rapidă pentru remediere.” – se arată în materialul publicat pe pagina de Facebook a primăriei Piatra-Neamț.

PUBLICITATE