Primăria a modernizat 10 foișoare din Piatra-Neamț. Vezi cum arată și locațiile acestora

Unul dintre obiectivele municipalității stabilite pentru a doua jumătate a anului în curs l-a reprezentat mai buna întreținere a mobilierului stradal din oraș, a locurilor de joacă și a foișoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Reamenajarea foișoarelor  din Piatra-Neamț, prin intermediul societății Urban SA, a început în luna iulie cu cel de pe strada Orhei, care a fost modernizat utilizându-se o soluție constructivă mai practică și mai rezistentă.

Până acum au fost modernizate 10 astfel de foișoare, principalele lucrări constând în desfacerea elementelor deteriorate, montarea de cherestea și de bordură la streașină, înlocuirea cartonului de bitum tip țiglă, montarea mâinii curente, înlocuirea umbrarelor de OSB și vopsirea acestora, precum și dotarea fiecăruia cu seturi noi de bănci și mese. Costul mediu pentru modernizare o fost de 3000 de lei.

Îmi doresc ca aceste lucrări să continue, astfel încât în 2018 să reușim să modernizăm toate foișoarele din Piatra-Neamț. Ele reprezintă o investiție necesară, care și-a dovedit utilitatea, iar datorită soluțiilor de construcție pentru care s-a optat, vor fi și mai rezistentea declarat primarul Dragoș Chitic.

Cele 10 foișoare modernizate sunt amplasate în următoarele locații: str. Orhei -zona Peco Petrom, str. Petru Rareș – incinta spațiului de joacă Aurora, bd. Decebal – spațiu de joacă turn Ozana, bd. Decebal – bl. 65-67, bd. Decebal – bl. 59-61, str. M.Viteazu int. Al.Ulmilor – incinta spațiului de joacă, Aleea Paltinilor – parc recreere, str. Ecoului – spațiul de joacă vizavi de Șc. 10, str. Plevnei – spațiul de joacă bl. F13 și bd. Dacia – spațiul de joacă de la bl. 11.

PUBLICITATE