Primăria a vrut să mărească prețul la parcările cu plata orară din municipiul Piatra Neamț!

Primăria Municipiului Piatra Neamț era să vină cu un ”cadou” de sfârșit de an pentru locuitorii orașului. Aceștia ar fi trebuit să plătească mai scump parcările cu plata orară, doar că majoritatea PNL-USR-ProRomânia din Consiliul Local nu a adunat numărul suficient de voturi.

Un proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a ședinței de astăzi a Consilului Local cu privire la mărirea prețului la parcările cu plată orară a fost respins la limită. Societatea Parking SA a notificat primăria solicitând mărirea prețul la parcări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

O parte din consilierii locali (PNL-USR-ProRomânia) au considerat că prețul parcărilor cu plată orară este prea mic în comparație cu ultimele măriri de salarii, inflație, precum și creșterea prețului la combustibil și au votat pentru adoptarea acestui proiect, dar nu au reușit să strângă suficiente voturi, lovindu-se de opoziția celor de la PSD.

Nu este exclus ca la următoarea ședință de Consiliu Local propunerea de mărire a tarifelor de parcare să fie din nou introdusă pe ordinea de zi, iar majoritatea din jurul primarului Carabelea să facă tot posibilul ca proiectul să treacă de această dată.

Noile tarife propuse pot fi consultate în documentul de mai jos:

PUBLICITATE