Prima zi de şcoală, întâmpinată cu emoţie şi nerăbdare de elevii Școlii Nr. 8 din Piatra-Neamț

Sute de elevi ai Școlii Generale Nr.8 din Piatra-Neamț au participat astăzi, 11 septembrie, la festivitatea de deschidere a anului școlar 2017-2018

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Festivitatea de deschidere a noului an şcolar a început la ora 9,00, în curtea Școlii Generale Nr.8, unde, cu emoţie dar şi multă bucurie, elevii au fost întâmpinați de profesori și învățători. Ca în fiecare an, la festivitatea de deschidere nu au lipsit: reprezentatul ISJ Neamț, doamna prof. Florentina Ungureanu, consilierul local Romel Bîrjoveanu și reprezentantul Poliției, Dan Ispas.

Teodora Simionel, directorul unității de învățământ a fost cea care a deschis seria cuvântărilor și care a transmis mesajul călduros de început de an școlar.

„Debutul toamnei semnifică, printre altele, și început de an școlar, motiv pentru care permiteți-mi să vă urez BINE AȚI VENIT, să aveți un an bun, cu rezultate pe măsura muncii dumneavoastră!
Practic, începem un nou capitol din viața fiecăruia dintre noi, cei prezenți, și, la sfîrșit de an școlar dorim să ne uităm cu mult drag în oglinda muncii noastre!
Și, pentru că unii chiar așteptăm de mult, și cu emoție, întâlnirea, să le mulțumim și să ne bucurăm că pentru parteneriatul profesor-părinte-elev înseamnă împlinere, unitate, echilibru!
Să încercăm, așadar să transformăm pentru încă un an școala în Familia Școlii Nr.8 Piatra Neamț – locul unde venim și de unde plecăm cu plăcere și încărcați de sentimente nobile!
Și asta grație profesionalismului colectivului de dascăli din școala noastră, dascăli cărora să le mulțumim, cu aplauze, odată în plus pentru efortul pe care-l fac încât Școala 8 să se mențină printre școlile cu renume din județ.” – a fost mesajul doamnei director Teodora Simionel

Mai multe fotografii și informații – AICI 

PUBLICITATE