Președintele PNL Neamț, George Lazăr, susține colaborarea strânsă cu mediul de afaceri local

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a salutat echipa Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali (COAL) din județul Neamț pentru organizarea unui eveniment de succes, care a adunat peste 100 de antreprenori liberali.

În discursul său, Lazăr a subliniat importanța colaborării productive dintre partid și mediul de afaceri pentru dezvoltarea județului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Alături de oamenii de afaceri din Neamț! Seara trecută au avut loc alegerile biroului politic al Clubului Oamenilor de Afaceri Liberali din județul Neamț.

În calitate de preşedinte PNL Neamț, felicit întreaga echipă pentru organizarea unui eveniment remarcabil, care a reunit peste 100 de antreprenori liberali, împreună cu care am avut întotdeauna o colaborare deosebit de bună şi de productivă pentru județul nostru.

Îi felicit pe preşedintele organizației oamenilor de afaceri liberali, domnul Lucian Blaga, pe domnul prim vicepreşedinte, Adrian Alin Tănase, pe domnul secretar general,  George Dron şi pe toți noii membri aleşi ai biroului politic, reprezentanți ai majorității localităților nemțene.” – a transmis George Lazăr

George Lazăr a evidențiat angajamentul PNL față de mediul privat, subliniind că acesta este un partener de încredere în eforturile de dezvoltare locală și județeană.

În cadrul întâlnirii, au fost discutate măsurile fiscale și situația economică la nivel național, în cadrul unui dialog deschis și constructiv.

„Ca şi până acum, ştiu că activitatea COAL, ca parte esențială a Partidului Național Liberal, va aduce rezultate calitative şi multe beneficii pentru întreaga comunitate locală.

Întâlnirea de ieri a fost un foarte bun prilej pentru a discuta despre situația economică la nivel național şi despre măsurile fiscale asupra cărora am convenit la nivel de partid.

Susținerea PNL pentru mediul de afaceri este vizibilă prin poziția pe care ne-am asumat-o față de contextul economic actual şi o spun răspicat: mediul privat este partenerul nostru de încredere, alături de care am construit cele mai bune mijloace pentru dezvoltarea locală şi județeană.

Continuăm această colaborare în care mereu mi-am pus toată încrederea şi, alături de oamenii de afaceri liberali, o echipă puternică şi foarte serioasă față de obiectivele pe care le are, vom demostra că şi la Neamț se poate!” – a mai spus președintele PNL Neamț

PUBLICITATE