Președintele PNL Neamț, George Lazăr, mesaj cu ocazia Zilei Independenței SUA

În contextul celebrării Zilei Independenței Statelor Unite ale Americii, președintele PNL Neamț, George Lazăr, a transmis un mesaj de felicitare și apreciere către partenerii noștri strategici de peste ocean.

Cu ocazia celor 247 de ani de la ratificarea Declarației de Independență a SUA, Lazăr a dorit să aducă un omagiu tradiției democratice și colaborării dintre cele două țări.

În declarația sa, Lazăr a subliniat importanța momentului nașterii democrației americane și a subliniat rolul esențial pe care îl joacă respectarea drepturilor și libertăților cetățenești în istoria Statelor Unite.

Astăzi, la 247 de ani de la ratificarea Declarației de Independență a Statelor Unite ale Americii, le urăm partenerilor noştri strategici LA MULȚI ANI de tradiție democratică şi colaborare!

Ziua Independenței, sărbătorită de poporul american pe 4 iulie, reprezintă momentul naşterii democrației americane şi a unei tradiții istorice a respectării drepturilor şi libertăților cetățeneşti.

Celebrul preambul al Declarației, a cărei schiță a fost redactată de preşedintele american Thomas Jefferson, afirmă: «(…) că toți oamenii sunt egali, că ei sunt înzestrați de Creator cu anumite Drepturi inalienabile, că printre acestea sunt Viața, Libertatea şi căutarea Fericirii.»

În spiritul acestui moment istoric, ne bucurăm de parteneriatul solid pe care îl avem cu Statele Unite ale Americii şi ne îndreptăm gândurile către importanta semnificație a acestei zile, pentru întreaga lume!

La mulți ani şi o zi de 4 iulie fericită!” – este mesajul transmis de George Lazăr

PUBLICITATE