Preşedintele PNL Neamţ, George Lazăr: Liberalul Robert Gabriel Mitrea, primarul de care are nevoie comuna Mărgineni

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Liberalul Robert Gabriel Mitrea este candidatul pe care PNL Neamţ îl susţine pentru funcţia de primar al comunei Mărgineni. Robert Gabriel Mitrea este inginer agronom şi administrează propria afacere în acest domeniu.

„Sunt convins că împreună putem transforma visurile noastre în realitate și să facem din această comună un loc mai bun pentru noi și pentru generațiile viitoare, un loc de care să ne mândrim și de unde tinerii să nu mai plece.

Vă propun să ne unim forțele și să construim un viitor mai bun pentru Mărgineni. Vreau să am încrederea voastră, să mă implic activ în viața comunității noastre și să contribui la binele și prosperitatea fiecărui locuitor al comunei”, este mesajul transmis de Robert Gabriel Mitrea, candidatul PNL pentru funcţia de primar al comunei Mărgineni.

Preşedintele PNL Neamţ, ministrul secretar de stat George Lazăr, a declarat că alegerea lui Robert Gabriel Mitrea în funcţia de primar va fi benefică pentru toţi locuitorii din comuna Mărgineni: „Robert Gabriel Mitrea este un tânăr ambiţios, cu viziune şi pregătit să conducă destinele locuitorilor din comuna Mărgineni.

Îl susţin cu toată tăria pentru funcţia de primar şi îl asigur că, dacă voi fi ales preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, vom realiza un parteneriat administrativ real, care va fi în sprijinul tuturor locuitorilor comunei”.

În vârstă de 32 ani, Robert Gabriel Mitrea este absolvent al Școlii Generale Hoisești şi al SeminaruluiTeologic “Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Piatra-Neamț. A urmat cursurile Facultăţii de Agronomie din cadrul Universității „Ion Ionescu de la Brad” din Iași, iar acum administrează propria afacere în domeniul agriculturii.

PUBLICITATE