Preşedintele PNL Neamț, George Lazăr, dezminte minciunile PSD despre candidaturi comune: „Nu putem face alianţă cu un partid toxic”

George Lazăr, liderul PNL Neamț, a respins vehement zvonurile vehiculate de PSD Neamț despre posibile alianțe la alegerile locale. Într-un comunicat, Lazăr a subliniat că PNL Neamț va merge pe drumul propriu și că va avea candidați proprii pentru toate funcțiile electorale, fără a face compromisuri cu un partid pe care îl consideră toxic pentru județul Neamț.

Președintele PNL Neamț, George Lazăr, a emis un comunicat, afirmând hotărât că partidul său va participa la alegerile locale sub sloganul „Prin Noi Înșine” și că va câștiga scrutinul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Această declarație vine în contextul unor zvonuri răspândite de PSD Neamț, care sugerează posibilitatea unor candidaturi comune între cele două formațiuni politice.

George Lazăr a respins cu fermitate aceste zvonuri, caracterizându-le drept minciuni și manipulări grosolane.

El a subliniat că PNL Neamț va merge pe drumul său propriu și nu va face alianțe cu PSD-ul, pe care îl consideră un partid toxic care a adus prejudicii județului Neamț și locuitorilor săi.

În comunicat, Lazăr a asigurat că PNL Neamț va avea candidați proprii pentru toate funcțiile electorale la alegerile locale, inclusiv pentru primari, consilieri locali și județeni, și pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Neamț.

El a subliniat că partidul dispune de cei mai buni candidați, pregătiți să ofere performanță în administrație și să servească interesele județului și ale locuitorilor săi.

Mai jos, mesajul președintelui PNL Neamț, George Lazăr:

Preşedintele George Lazăr: PNL Neamţ merge „Prin noi înşine” la alegerile locale şi le va câştiga!

  • Dezminţim categoric miniciunile PSD Neamţ, că vom avea candidaturi comune la alegerile locale!

PSD Neamţ continuă seria manipulărilor grosolane! Prin intermediul unor persoane din conducerea partidului răspândeşte zvonuri minicinoase în teritoriu potrivit cărora PSD şi PNL ar urma să aibă candidaturi comune în Neamţ!

Pe această cale dezminţim categoric aceste miniciuni pesediste!

Nu putem face alianţă cu un partid toxic care în ultimii ani a distrus judeţul Neamţ!

PSD şi-a bătut joc de nemţeni, le-a băgat mâna adânc în buzunare iar noi nu putem accepta aşa ceva. Cu atât mai puţin nu putem face alianţe cu astfel de partide pentru că noi ne respectăm alegătorii, îi respectăm pe toţi nemţenii!

Pentru toate rele pe care le-a făcut, PSD Neamţ va sta în opoziţie mulţi ani de acum înainte, pentru că locul pesediştilor este la periferia istoriei!

PNL Neamţ va avea candidaţi proprii la alegerile locale, atât pentru funcţiile de primari, consilieri locali şi consilieri judeţeni cât şi pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ!

Avem cei mai buni candidaţi, oameni oneşti, cu experienţă şi suntem hotărâţi să facem performanţă în administraţie!

Pentru noi, judeţul Neamţ şi nemţenii sunt pe primul loc şi vrem să fim în slujba oamenilor.

PNL Neamţ merge <Prin noi înşine> la alegerile locale şi le va câştiga!

PUBLICITATE