Președintele Consiliului Județean s-a declarat mulţumit de Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ

sju4Constantin Iacoban, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, s-a întâlnit, astăzi, 14 decembrie, cu şefii Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ, cu care a discutat despre problemele cu care se confruntă unitatea sanitară.
De asemenea, în cadrul aceleiaşi întâlniri, a vrut să vadă şi cum se desfăşoară lucrările de realizare a viitoarelor săli de operaţie din clădirea Nefromed. Întâlnirea cu doctorii Ioan Lazăr şi Silviu Verzea – manager şi director medical la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ – s-a axat pe nevoile unităţii spitaliceşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

sju1Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ trebuie să fie o elită din punct de vedere al dotărilor medicale, confortului, specialiştilor care îşi desfăşoară activitatea în el. Pentru asta, Consiliul Judeţean poate ajuta la achiziţii, la lucrări, dar trebuie să ştiu despre ce nevoi e vorba. Spitalul acesta trebuie să adune toate problemele din judeţ şi să le rezolve, să fie eficient şi pacienţii să se poată trata aici în cele mai bune condiţii. Aşa cum se vorbeşte despre un spital din Bacău, care este de elită, să se vorbească şi despre cel din Piatra Neamţ! Chiar dacă pare greu să «urnim» lucrurile, trebuie avut în vedere că asta e spre binele atâtor oameni din judeţ, care ajung să se trateze. De asemenea, trebuie avută în vedere schema de specialişti, cu o proiecţie pe ani de zile, pentru că mai este nevoie de oameni noi“, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, Constantin Iacoban.

sju3Unul dintre proiectele de care s-au arătat interesaţi participanţii la discuţie vizează realizarea unui heliport în faţa Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ.

Viitorul transportului pacienţilor nu mai e cu maşina, ci pe calea aerului şi sper să ne fie aprobat acest proiect“, a declarat managerul Ioan Lazăr.

După ce a văzut stadiul lucrărilor la viitoarele săli de operaţie, pasarela care leagă clădirea Nefromed de cea a Spitalului Judeţean de Urgenţă Piatra Neamţ şi pregătirile pentru liftul exterior care va funcţiona la Serviciul de Medicină Legală, Constantin Iacoban s-a declarat mulţumit de constatări şi şi-a exprimat dorinţa, către responsabilul de proiect, de a vedea cât mai repede treaba finalizată.

PUBLICITATE