Preotul militar Cristian- Robert Paraschiv a încetat din viață. Va fi înmormântat duminică

Pr. Cristian- Robert PARASCHIV, preotul militar al Batalionului 634 Infanterie ,,Mareșal Jozef Pilsudski” și al Garnizoanei Piatra Neamț, a trecut la cele veșnice astăzi dimineață,  după o îndelungată suferință.

Preotul militar Cristian-Robert PARASCHIV, a urmat în perioada 1986-1990 Liceul Militar ,,Tudor Vladimirescu” din Craiova, iar în perioada 1990-1993 Școala Militară de Ofițeri de Aviație din Brașov.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma absolvirii Facultății de Teologie Ortodoxă București, a întrerupt cariera militară de ofițer, devenind preot militar.

Astfel, începând cu anul 2002, este numit preot militar la Capela Militară a Garnizoanei Piatra Neamț.

Persoanele care doresc să aducă un ultim omagiu, se pot prezenta la Capela Militară din incinta Batalionului 634 Infanterie ,,Mareșal Jozef Pilsudski”, începând cu data de 07.01.2022 ora 08.00.

Accesul se face pe la punctul de control al batalionului, din strada General Nicolae Dăscălescu Nr.239.

Slujba de înmormântare se va desfășura duminică 9 ianuarie, începând cu ora 13.00, la Capela Militară, iar înhumarea va avea loc la Cimitirul Pietricica din municipiul Piatra Neamț, ora 14.30.

Activitățile se vor desfășura cu respectarea regulilor prevăzute de reglementările în vigoare, privind prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Personalul militar și civil al Garnizoanei Piatra Neamț, transmit familiei greu încercate, sincere condoleanțe și întreaga compasiune în aceste momente de suferință.

PUBLICITATE