Premierul Orban: Astăzi se va declara Starea de Alertă

Premierul României, Ludovic Orban, a anunțat că Starea de Alertă va fi declarată, astăzi, de Comitetul Național pentru Situații de Urgență.

Astăzi, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va declara Starea de Alertă. Odată cu declararea stării de alertă, Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă va institui toate măsurile necesare pentru a apăra viaţa şi sănătatea românilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Aceste măsuri vor avea caracter de obligativitate şi ele vor fi stabilite în baza OUG 21 care reglementează situaţiile de urgenţă.

Nimic nu ne va împiedica să luăm toate deciziile necesare pentru a putea face față provocării generate de această epidemie”, a declarat Ludovic Orban, la începutul ședinței de Guvern.

Ludovic Orban a precizat că se va adopta o ordonanță de urgență pentru a reglementa trecerea de la starea de urgență la starea de alertă.

El a mai spus că premierul va conduce Comitetul Național pentru Situații de Urgență, alături de trei vicepreședinți: ministrul de Interne, ministrul Lucrărilor publice, dezvoltării și administrației și Raed Arafat.

14 mai- Declaraţii susținute de premierul Ludovic Orban și alți miniștri la începutul şedinţei de guvern

14 mai- Declaraţii susținute de premierul Ludovic Orban și alți miniștri la începutul şedinţei de guvern

Gepostet von Guvernul României am Donnerstag, 14. Mai 2020

PUBLICITATE