Premierul Florin Cîțu l-a demis pe Vasile Panaite din funcția de Secretar de Stat

Astăzi, premierul Florin Cîțu l-a demis pe Vasile Panaite din funcța de Secretar de Stat la Ministerul Mediului. 

În limbaj politic se spune că „rămâi între scaune” în momentul în care îți pierzi funcțiile și susținerea cam de peste tot. Credem că același lucru l-a pățit și „Piti” din moment ce aventura guvernamentală a acestuia s-a sfârșit brusc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Vasile Panaite a tot pendulat în ultima parte a vieții sale politice, lucru care i-a făcut pe mulți să-l privească cu neîncredere.

După ce a plecat de la PSD, a poposit o perioadă la Pro România, apoi și-a găsit „liniștea” lângă Mugurel Cozmanciuc, la PNL, fiind recompensat cu postul de secretar de stat.

O dată cu trecerea în dizgrație a lui Cozmanciuc, Panaite a rămas izolat și singur.

A încercat să-și facă rost de un colac de salvare ieșind public și spunând că-l susține la șefia PNL pe Florin Cîțu, dar acest lucru nu a contat foarte mult.

Vasile Panaite a încercat să candideze la alegerile interne la șefia PNL Piatra-Neamț, dar s-a retras imediat după ce actualul președinte PNL Neamț, George Lazăr, a spus: „Nu pot să-l susțin pe domnul Panaite, cu toate că întâmplarea a făcut să ne fie, cumva, coleg în același partid, pentru că are un trecut nu tocmai moral (…) Noi, cei din PNL, suntem oameni integri, serioși, oameni care nu putem susține, mai ales pentru funcții de conducere, o astfel de tipologie umană” (vezi articol AICI).

PUBLICITATE