Premieră în Neamț! Cursuri suspendate pe motiv de lipsă de apă în Piatra-Neamț și 4 comune!

Decizie în premieră în județul Neamț. Cursurile vor fi suspendate în localitățile unde Compania ApaServ are avarii.

Potrivit prefectului de Neamț, astăzi, la ora 14:00, s-a luat decizia în Comitetul Județean pentru Situații de Urgență ca în localitățile unde Apa Serv are avarii, să fie suspendate cursurile pentru 2 zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Se suspendă cursurile în zilele de 6 și 7 octombrie în școlile din comunele Gârcina, Girov, Dochia, Alexandru cel Bun – satul Bistrița și în municipiul Piatra-Neamț (cu excepția Colegiului Tehnic, Colegiului Gheorghe Cartianu, Liceul Dimitrie Leonida, Liceul Teologic Sf. Împărați Constantin și Elena, Școala Daniela Cuciuc și Școala Nr. 2)” – a declarat prefectul de Neamț.

În aceste localități, elevii vor face școală doar online.

Potrivit prefectului, motivul acestei decizii este lucrarea de reparații la magistrala de aducțiune a apei (vezi articolul AICI).

Decizia este o premieră în județul Neamț, ținând cont că astfel de avarii s-au petrecut des (inclusiv în perioada pandemiei), de mai mulți ani, și niciodată nu s-a hotărât suspendarea cursurilor.

Cel mai probabil, decizia comunicată de prefectul PNL are ca interes și faptul că ApaServ este o companie a Consiliului Județean.

Vezi și Scenariul ROȘU în școli din Neamț! Vezi situația la 5 octombrie

POAD__000477
PUBLICITATE