Pregătirile făcute de către primăria Piatra Neamț pentru sezonul de iarnă 2015-2016

Primarul municipiului Piatra Neamț, a declarat zilele trecute care sunt pregătirile făcute de către municipalitate pentru sezonul rece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Societățile care se vor ocupa în acest sezon de deszăpeziri sunt: Salubritas pentru aleile pietonale, piețele publice și Publiserv pentru străzi. În acest sens, Publiserv are pregătite cele 11 utilaje (dotate cu sistem GPS), iar Salubritas va interveni cu 2 utilaje multifuncționale adresându-se în principal aleilor pietonale și piețelor publice. Totodată Salubritas va interveni și cu 4 freze manuale. În plus față de iarna anterioară, vom beneficia de un utilaj multifuncțional, achiziționat în această perioadă, de încă 8 oameni angajați și totodată încă două freze manuale, în plus față de dotările care au fost la nivelul iernii trecute, a declarat primarul Dragoș Chitic.

Există asigurat stocul minim de sare, nisip și clorură de calciu și sunt semnate contractele de suplimentare a acestui stoc în cazul în care situația o va impune. De asemenea este întocmita o listă suplimentară de utilaje și forță de muncă ce pot fi folosite în situații extreme.

În ceea ce privește asistența socială, este deja funcțional adăpostul de noapte din cartierul Speranța unde pot beneficia de cazare și hrană 20 de persoane.

 

foto turistu.ro

PUBLICITATE