Prefectul George Lazăr: „Peste 30 de milioane de lei acordate primăriilor nemțene de Guvernul Ciucă”

La sediul Prefecturii județului Neamț au fost semnate 34 de contracte prin care s-au alocat sume suplimentare necesare finalizării unor obiective de investiții aflate în derulare.

Sumele alocate de Guvern vor fi folosite pentru suplimentarea valorii unor contracte, ca urmare a creșterii prețurilor la materiile prime, dar și cu forța de muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Fondurile au fost acordate în baza solicitărilor depuse de către primari, iar alocarea acestor sume reprezintă încă o dovadă a preocupărilor premierului liberal Nicolae Ciucă pentru dezvoltarea comunităților locale, prin finalizarea unor proiecte deosebit de importante.” – a transmis prefectul George Lazăr

Totodată, pe lângă suplimentarea contractelor de finanțare, au fost semnate și prelungiri de contracte pentru proiecte de investiții, de asemenea, tot la solicitarea primarilor.

Valoarea totală a sumelor acordate pentru investiții în 41 de comune și orașe din județul Neamț depășește 30 de milioane de lei.

În altă ordine de idei, vreau să remarc faptul că au primit fonduri absolut toți primarii care au solicitat acest lucru, iar alocarea nu a ținut cont de culoarea politică a primarilor.

Am spus-o și o repet, politică facem la sediile de partid, dar obiectivele de investiții nu trebuie să aibă culoare politică.

În toate comunitățile nemțene este nevoie de infrastructură de apă și canalizare, de școli și grădinițe, de dispensare medicale, de terenuri și săli de sport, de infrastructură rutieră și pietonală.

Din acest punct de vedere salut imparțialitatea Guvernului Ciucă pentru că a ținut cont, cu adevărat, de nevoile comunităților locale nemțene, și a alocat fonduri în funcție de solicitări, nu de apartenența politică a primarilor.” – a mai spus George Lazăr

LISTA PROIECTE PNDL I_acte aditionale 2022
LISTA PROIECTE PNDL II_acte aditionale 2022
PUBLICITATE