Prefectul George Lazăr, întâlnire de lucru cu premierul Florin Cîțu. Problemele și investițiile din Neamț, pe agenda discuțiilor

Prefectul județului Neamț, George Lazăr, împreună cu senatorul PNL Neamț, Eugen Țapu-Nazare, a participat timp de 2 zile la întâlniri de lucru cu premierul Florin Câțu, pentru a discuta atât problemele stringente cu care se confruntă autoritățile publice locale din Neamț, cât și despre planul de investiții aferent județului nostru.

Guvernul a dezbătut, astăzi, Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, care va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe cel puţin 6 ani

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Este vorba despre un program de investiţii pentru autoritățile locale prin care vor putea să implementeze asfaltări de drumuri, canalizare și apă.

„Acest program va avea un buget de 50 de miliarde de lei şi se va întinde pe minim șase ani de zile.

În mod clar, investițiile necesare pentru comunități continuă și cu acest nou program care va finanța proiectele primăriilor pentru asfaltare drumuri și rețele de apă și canalizare.” – a transmis prefectul George Lazăr.

Premierul Florin Cîțu a declarat, astăzi, că acest program este necesar, deoarece este „inadmisibil” să existe localităţi cu drumuri neasfaltate, fără canalizare sau apă.

Din punctul meu de vedere este inadmisibil ca astăzi, în 2021, să nu avem drumuri asfaltate în toate localitățile, să nu avem canalizare sau apă, lucruri de bază pe care trebuia să le avem până acum făcute. Ele trebuiau făcute acum 10, 20 de ani de zile. Le vom face în acest mandat.” – a spus prim-ministrul.

PUBLICITATE