Prefectul George Lazăr: „Drumul expres Piatra-Neamţ – Bacău prinde contur”

Prefectul județului Neamț, George Lazăr, a anunţat, astăzi, că drumul expres Piatra-Neamţ la Bacău prinde contur și a fost stabilit traseul pe care va fi construit acesta.

„Am organizat o nouă întâlnire pe această temă, cu reprezentanții CNAIR, cu primarii din comunele ce urmează să fie tranzitate de acest drum, cu cei de la IPJ Neamț, responsabili de siguranța rutieră și cu specialiști din cadrul aparatului Consiliului Județean.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

S-a concluzionat varianta drumului expres pe tronsonul liniei albastre din proiect urmând ca în cursul lunii septembrie să se depună documentațiile pentru eliberarea certificatelor de urbanism.

Am avut în vedere împreună cu specialiștii și punctele de descărcare de pe drumul expres, pentru preluarea traficului greu care vine din zona Târgu-Neamț și, respectiv, Valea Muntelui, pentru a descongestiona traficul de pe actualul drum național.” – a transmis George Lazăr

Drumul expres Piatra-Neamț – Bacău este un proiect de aproximativ 400 de milioane de euro de care va beneficia direct județul nostru.

„Vești bune în acest sens, pentru că lucrurile s-au mișcat cu celeritate și putem vorbi cu certitudine că drumul expres Piatra-Neamț-Bacău va fi realizat în următorii ani.

Apreciez și mulțumesc Premierului României Florin Cîţu și Guvernului pentru susținerea acestui proiect de mare anvergură pentru județul Neamț” – a mai spus prefectul George Lazăr.

Sscan_21080415540
PUBLICITATE