Prefectul George Lazăr a prezentat primarilor din Neamț Proiectul Național de Investiții Anghel Saligny (FOTO)

83 de primari din județul Neamț dar și reprezentanți ai Consiliului Județean au participat, astăzi, la o întâlnire de lucru prezidată de prefectul județului Neamț, George Lazăr, alături de secretarul general adjunct al Guvernului României, Mircea Abrudean și chestorul senatului, senatorul Eugen Țapu-Nazare.

Tema întâlnirii de astăzi a fost prezentarea Proiectului Național de Investiții Anghel Saligny.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„83 de primari din Neamț și reprezentanți ai Consiliului Județean au participat la această ședință tehnică cu maxim interes , pentru că după data de 20 septembrie începe sesiunea de depuneri a proiectelor pentru finanțarea drumurilor de interes local sau județean, a dezvoltării rețelelor de apă sau canalizare și ulterior pentru înființare/extindere rețele gaze naturale.” – a declarat prefectul George Lazăr

Proiectul Anghel Saligny are o alocare bugetară de peste 10 miliarde de euro, cea mai mare de după anii 1990 si care în mod cert va permite tuturor primăriilor să își rezolve problemele importante de ordin local.

Proiectul Anghel Saligny este pentru milioane de români, este pentru sute de mii de nemțeni și va aduce dezvoltare și un standard de viață civilizat.

Planul Național de Invesții Anghel Saligny nu are culoare politică, este pentru oameni, pentru comunități locale pentru români.

Premierul Florin Cîţu are curajul și viziunea de a dezvolta localitățile din România cu cel mai mare proiect de investiții din ultimii 30 de ani, atât de necesar și de așteptat de toate comunitățile locale.” – a mai spus George Lazăr.

PUBLICITATE