Prefectul de Neamț, prezent la „Petru Rareș“, „Calistrat Hogaș“ și „Al. Roșca“

Prefectul județului Neamț a fost prezent, astăzi, cu ocazia deschiderii anului școlar, la Colegiile „Petru Rareș“, „Calistrat Hogaș“ și la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Al. Roșca“

Sentimente amestecate mi-au umplut sufetul, în această dimineață, când am participat la deschiderea anului școlar la două dintre cele mai importante colegii din județul Neamț: „Petru Rareș“ și „Calistrat Hogaș“, iar după cele două festivități am mers la Centrul Școlar pentru Educație Incluzivă „Al. Roșca“.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Am retrăit emoțiile din vremea în care eram și eu adolescent și mă bucuram de începerea noului an școlar, de revederea cu profesorii și colegii mei.

Astăzi am văzut copii frumoși și optimiști. Erau bucuroși că se revăd și cred că bucuria venea de la faptul că au în spate experiența tristă a școlii on-line, când le-au lipsit foarte mult comunicarea, spiritul de echipă, bucuria întâlnirii cu prietenii și colegii zi de zi.

Recunosc, emoțiile au fost mult mai mari când i-am întâlnit pe elevii de la CSEI „Al. Roșca“.

Atmosfera de acolo este una cu totul specială. Dacă în restul unităților de învățământ era exuberanță, la ei am găsit o atmosferă de familie, de unitate, bucurându-se de fiecare zi petrecută împreună.

Succes, dragi copii din județul Neamț!

Să pășiți cu dreptul în noul an școlar și să vă bucurați de rezultate frumoase. Savurați fiecare zi a acestei minunate vârste și aveți încredere în forțele voastre. Sunt convins că veți reuși să vă împliniți orice proiect!

Doamnelor și domnilor profesori, dragi părinți, datoria dumneavoastră este să îi călăuziți.

Unii cu mintea, alții cu sufletul, important este ca toți copiii noștri să știe că sunt importanți, că au parte de susținere și că niciun efort al lor nu va rămâne nerăsplătit în anii ce vor veni, când vor deveni adulți responsabili de propria viață!

Minte fiecărui copil, talent și implicare fiecărui cadru didactic, răbdare și înțelepciune de a fi alături de școală, fiecărui părinte!” – a fost mesajul transmis de prefectul Adrian Niță

PUBLICITATE