Prefectul de Neamţ, prezent la bilanţul poliţiştilor şi jandarmilor

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Neamţ și Inspectoratul Judeţean de Jandarmi și-au prezentat activitatea de evaluare şi bilanţul, în prezența prefectului de Neamț, George Lazăr.

Acesta i-a felicitat pe cei doi inspectori șef și le-a urat un nou an „ferit de evenimente majore”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Am fost onorat să particip în calitate de prefect al judeţului Neamţ la activitatea de evaluare şi bilanţ a structurilor Inspectoratului Judeţean de Jandarmi şi ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie Neamţ.

Două instituţii de forţă dar şi vitale în desfăşurarea activităţilor specifice, instituţii cu un rol extrem de important în societatea românească şi în siguranţa cetăţenilor care au avut un parcurs şi o implicare foarte bună în anul 2021.

Îi felicit personal cât şi instituţional pe toţi poliţiştii şi jandarmii deopotrivă pentru întreaga activitate, pentru reuşitele din misiunile avute cât şi pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Îi apreciez pentru implicare şi profesionalism pe domnii comandanţi Oşoianu Mihai – inspectorul şef al IPJ şi pe Olariu Radu- inspectorul şef al IJJ şi le urez un an 2022 ferit de evenimente majore şi cu atingerea ţintelor de obiective instituţionale” – a declarat prefectul județului Neamț, George Lazăr.

PUBLICITATE