Predare de ștafetă la Jandarmeria Neamț

Ieri, 19 aprilie, un jandarm a ales drumul pensionării, iar alți trei proaspeți absolvenți au întregit echipa la Neamț.

„Am avut prilejul de a fi prezenți la un moment emoționant, pe timpul ceremoniei de primire, care a început cu ,,Bine ați venit’’ pentru cei trei colegi, care au dorit să aleagă o carieră militară și să facă parte din echipa noastră, proaspeți absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și s-a încheiat cu un ,,Rămas- bun’’ pentru colegul nostru, Iulian, care după mulți ani de muncă a ales drumul pensionării.” – au scris reprezentanții Jandarmeriei Neamț

Cei trei noi jandarmi vor desfăşura activităţi de pregătire specifică, sub atenta supraveghere a tutorelui profesional, maior Pântea Iulian, care îi va îndruma în noua lor carieră.

„Colegul nostru, plutonier adjutant șef Hurjui Iulian a dorit să transmită în închiere, următorul mesaj:

«Pentru mine, uniforma cât și anii pe care i-am petrecut în marea familie militară au însemnat o perioadă deosebită din viața mea. Aici am învățat ce înseamnă onestitatea, profesionalismul și devotamentul. Sunt onorat că am avut un asemenea colectiv frumos și le doresc și noilor colegi să mă ajungă din urmă.»

Noi, jandarmii nemțeni, le urăm mult succes în carieră tinerilor colegi și îi asigurăm de tot sprijinul nostru pe noul drum ales,” a mai transmis jandarmii nemțeni.

PUBLICITATE