Pozna zilei! Glumă, glumă, dar sute de oameni au semnat petiția „Mutăm Pașcaniul în Județul Neamț”

Într-o petiție care circulă pe internet și care a strâns peste 600 de semnături se cere mutarea localității Pașcani în județul Neamț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Totul a început după ce Teo, unul dintre cei mai cunoscuți artiști de stand-up comedy din România, a spus din greșeală, într-un filmuleț postat pe Youtube, că Pașcani se află în județul Neamț. Greșeala a fost imediat comentată de internauți iar în ultimul videoclip al lui Teo, acesta a declarat că pentru a nu fi nevoit să recunoască greșeala și pentru a nu-și cere scuze, a făcut o petiție pentru mutarea Pașcaniului în județul Neamț.

Vezi petiția – AICI

În atenția Dl. Dumitru Pantazi, primar Pascani, Dl. Marian Serbescu, Prefect Iasi si in atentia Dl. Klaus Iohannis, presedintele Romaniei.

Dintr-o eroare umana, in episodul 42 din Nimic Nou, am spus ca Pascani s-ar afla in judetul Neamt. S-a dovedit ca Pascani se afla de fapt in judetul Iasi, din motive care nu tin de noi.

Asadar, avand in vedere ca nimeni pe internet nu a recunoscut vreodata ca greseste, ni se pare de bun simt urmatoarea cerere:

Cerem mutarea Pascaniului in judetul Neamt, pentru a nu fi nevoiti sa recunoastem ca am gresit. Nu ni se pare normal sa ne cerem noi scuze pentru o greseala, cand este mult mai simplu si mai eficient sa mutati tot orasul in judetul vecin. Suntem siguri ca in interesul umorului online, domnul primar Pantazi si domnul Marian Serbescu vor gasi o cale de discutie si buna intelegere pentru a muta Pascani-ul in Neamt. Noi estimam 5-6 ture cu o duba de 1,8 tone pentru a muta tot Pascani-ul.

Incheiem prin cuvintele unui mare roman. „A gresi e omeneste, a nega e romaneste” – notează petiția

PUBLICITATE