POZNA ZILEI! Cum va ajunge podul de la Preluca (Neamț) pe Google Street View

Maşinile Google Street View s-au întors în România, în această vară, pentru a actualiza imaginile locale din Google Maps.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În acest an, focusul va fi pe fotografierea şoselelor şi drumurilor care leagă localităţile, iar maşinile au pornit în călătorie, timp de două luni, începând cu data de 25 iunie.

La sfârșitul lunii iulie, o astfel de mașină a celor de la Google Street View a fost surprinsă într-un videoclip al celor de la Atacul.ro, tocmai când coloana de mașini se întinde pe cel puțin 1,5 kilometri de o parte și de alta a podului.

Politicienii, ne referim în primul rând la cei aflați la guvernare, pot sta liniștiți, pentru că podul de la Preluca va intra și în istoria Google. Și asta pentru că zilele trecute o mașină a Google Street View, prinsă în trafic, a stat câteva zeci de minute ca să traverseze renumitul pod. – notează sursa citată

Continuarea articolului o puteți citi – AICI

Serviciul Street View este disponibil în România începând din anul 2010, când au fost publicate primele imagini din cele mai importante oraşe pe Google Maps. Acoperirea Street View la nivelul întregii ţări s-a realizat în 2012, atunci când au fost preluate imagini de pe 40.000 de km de drumuri, 39 de oraşe şi sute de obiective turistice.

Street View este un serviciu popular oferit de Google Maps, în prezent fiind disponibil în mai mult de 85 de ţări, inclusiv în Arctica şi Antarctica. În Street View, oamenii pot vedea imagini la 360° din numeroase locuri ale lumii, fie şosele, oraşe, monumente istorice, repere culturale, natură sălbatică (pe pământ, pe sau în apă) şi chiar spaţiu. Serviciul este disponibil şi în Google Earth şi pe aplicaţia Google Maps pentru telefoanele mobile.

PUBLICITATE