Povestea neștiută a nemțeanului ZED cunoscut drept „Regele roților” în România

Celebrul ZED, cunoscut drept „Regele roților” în lumea mondenă, este un tânăr afacerist de milioane din județul Neamț, potrivit CANCAN.ro

Conform sursei citate, în urmă cu aproximativ 10 ani, tânărul nemțean Silviu Zaharia (ZED) a comandat din China jante de 50.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

El a trimis banii, dar marfa i-a venit defectă. Zed a sunat în China, nemulțumit și după ce a primit scuze, i-au fost returnați banii, 50.000 de euro. Mai mult, ca o scuză pentru gafa făcută, firma i-a transmis că poate să păstreze marfa.

Ce lovitură! Iar nemțeanul, băiat deștept, a făcut alegerea vieții: s-a apucat de reparat. De 50.000 de euro a vândut apoi marfa din China, nu a avut nicio reclamație. A înmulțit banii. A continuat afacerea cu China. Cu aceeași firmă, pe același profil. A comandat jante, de data asta i-au venit ca la carte. Le-a vândut, a dublat comenzile. Și-a ridicat, în scurt timp, un imperiu. Imperiul ZED.” – notează sursa citată care notează că nemțeanul fost supranumit „Regele roților” după ce a reușit să ridice un imperiu impresionant din vânzarea jantelor auto.

Mai multe puteți citi AICI

PUBLICITATE