Povestea crimei din Neamț. Vezi motivul pentru care a fost înjunghiat tânărul din Roman

Scene de groază într-un cartier din judeţul Neamţ în seara zilei de 27 august, în jurul orei 21:00. Un tânăr a fost omorât iar alte două persoane au fost rănite pe strada Fabricii din municipiul Roman.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Conform ProTV totul s-ar fi întâmplat după ce victima a refuzat să se cinstească cu amicul sau, la sfârşitul unei petreceri. Rudele victimei povestesc că victima a mers împreună cu mai mulţi prieteni, în centrul oraşului, unde se sarbatoareau “Zilele Diasporei”. Acolo tinerii s-au cinstit, iar apoi, au plecat spre casă. Unul dintre bărbaţi a vrut să continue însă petrecerea, aşa că a mers acasă la tânărul care locuia cu părinţii.

Când a văzut că este refuzat, bărbatul şi-a ieşit din minţi. A intrat cu forţă şi a început să împartă lovituri. Tânărul a sărit în ajutorul părinţilor şi atunci a fost înjunghiat. Alte două persoane au vrut să-l apere dar au fost şi ele rănite, apoi făptaşul a fugit de la faţă locului.

Vecinii au sunat la 112, dar pentru tânăr nu s-a mai putut face nimic. Atacatorul a fost prins la scurt timp, iar acum se află în arest preventiv şi este cercetat pentru omor. (mai multe – AICI)

 

sursa: ProTV
PUBLICITATE