Poşta Română lansează serviciul de curierat ultra-rapid și în Piatra-Neamț

Poşta Română va pune la dispoziţia clienţilor noul serviciu de curierat „Luxury Post Express”, bazat pe sistemul „door-to-door”, prin care atât destinatarii cât şi expeditorii vor avea la dispoziţie propriul curier, se arată într-un comunicat de presă al operatorului poştal naţional

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Comunicatul Companiei Naţionale Poşta Română:

Luxury Post Express se adresează persoanelor care au pretenţii foarte clare de la serviciile de curierat. Poşta Română, prin sucursala Servicii Express, pune la dispoziţia clienţilor curierul lor personal. Pe un sistem door-to-door, clienţii, atât destinatarii cât şi expeditorii, vor avea o interacţiune rapidă, eficientă şi plăcută cu reprezentanţii Poştei Române. De astăzi, prin Oficiile Express ale Poştei Române, clienţii pot trimite, în aceeaşi localitate, cadouri, dar şi orice fel de alte colete, de luni până vineri, în intervalul orar 8:00 – 18:00, care vor ajunge în aceeaşi zi.

Ce puteţi trimite prin „Luxury Post Express”: într-un cuvânt, orice.

Trimiterile sunt împărţite în funcţie de greutate în două categorii, până la 5 kg şi peste 5 kg. Am proiectat acest nou serviciu same day, pe care îl recomandăm clienţilor business, dar nu este limitat la aceştia. Persoanele fizice şi juridice vor descoperi rapid că la Poşta Română găsesc cel mai bun raport preţ/calitate pentru servicii superpremium şi luxury de curierat.

Unde funcţionează acest serviciu?

Pentru început, serviciul de curierat ultra-rapid va fi disponibil în oraşele reşedinţă din: Bucureşti, Argeş, Ialomiţa, Prahova, Dolj, Gorj, Vrancea, Cluj, Bihor, Sălaj, Alba, Covasna, Sibiu, Iaşi, Neamţ, Constanţa şi Vrancea.

Cum funcţionează:

Clientul contactează telefonic oficiul poştal express din oraş şi plasează comanda expediţiei. Agentul curier se deplasează la adresa comunicată şi preia trimiterea. Aceasta este preluată şi livrată la destinaţie, la ora comunicată de client (same day sau next day), fără a mai trece prin filtre suplimentare. Agentul curier este dedicat clientului şi se asigură că, în timpul cel mai redus, coletul ajunge la destinaţie şi este livrat. Fiecare trimitere este monitorizată live prin sistemul Track and Trace.

Creşterea parcului auto al Poştei Române, de la finalul anului trecut, este valorificată, inclusiv prin iniţierea unor servicii noi de curierat care se bazează, în primul rând, pe rapiditate şi eficienţă. Normele sunt simplificate, pentru că ne dorim o interacţiune cât mai simplă şi plăcută cu clienţii. Luxury Post Express garantează timpi reduşi de aşteptare, plus o experienţă plăcută pentru clienţi, totul într-un pachet competitiv din punct de vedere al preţului.

Orice trimitere mai uşoară de 5 kg costă 19 lei (fără servicii adiţionale, cum ar fi confirmare de primire electronică), în timp ce orice trimitere de la 5 kg la 10 kg va costa numai 25 de lei. Preţul este, cu siguranţă, ceea ce ne diferenţiază pe piaţă dar, în acelaşi timp, ne mândrim cu programul de 12h/zi, care le va oferi clienţilor o libertate mult mai mare de acţiune pentru orice tip de trimitere.

PUBLICITATE