Posibil drogat și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate, a încercat să fugă de polițiști

Un tânăr din Neamț, suspect a fi drogat și fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate, a încercat să fugă de polițiști ieri, 24 septembrie, în jurul orei 14:50, în localitatea Piatra Șoimului.

La data de 24 septembrie a.c., în jurul orei 14:50, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Borlești aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în localitatea Piatra Șoimului, au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Deoarece conducătorul auto nu s-a conformat semnalelor polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia până în curtea unui imobil din localitatea Piatra Șoimului.

Polițiștii au procedat la extragerea din autoturism, imobilizarea și încătușarea conducătorului auto, un tânăr de 20 de ani, din aceeași localitate.” – a transmis Poliția Neamț

În urma verificărilor efectuate de polițiști a rezultat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule iar numerele de înmatriculare provizorii care se aflau montate pe autoturism ar fi fost retrase din circulație, începând cu data de 16.08.2022.

„Conducătorul auto a fost testat cu aparatul din dotare, reieșind indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu prezintă probă în dosarul penal, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de  conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.” – au mai spus reprezentanții Poliției Neamț

PUBLICITATE