Pompierii nemțeni, trei misiuni de stingere incendii produse la coșurile de fum

Sâmbătă, 24.02.2018, la ora 20:43, Detașamentul de pompieri Tîrgu Neamț a intervenit, cu o autospecială de capacitate medie, pentru stingerea unui incendiu produs la coșul de evacuare a fumului în orașul Tîrgu Neamț, str. 1 Decembrie 1918.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Duminică, 25.02.2018, la ora 16:17, Detașamentul de pompieri Roman a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului în comuna Ruginoasa, sat. Bozienii de Sus, la intervenție participând și un voluntar din cadrul SVSU Ruginoasa.

Tot duminică, 25.02.2018, la ora 18:20, Detașamentul de pompieri Roman a intervenit, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD EPA, pentru stingerea unui incendiu produs la un coș de evacuare a fumului în comuna Horia, sat. Cotu Vameș, salvatorii fiind sprijiniți și de un voluntar din cadrul SVSU Horia.

În urma producerii celor trei incendii, a ars funinginea depusă pe coșul de fum. Cauza probabilă de producere a incendiilor a fost ,,coș de evacuare a fumului necurățat de funingine”.

PUBLICITATE