Pompierii nemțeni s-au confruntat ieri cu 4 incendii în mai puțin de 8 ore


Marţi, 12.01.2016, la ora 11:38, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a iese fum din podul unei case din satul Ruseni, comuna Borleşti. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de stins incendii, Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale oraşului Roznov (cu autospecială) şi al comunei Borleşti., constatând că incendiul cuprindea astereala din lemn din jurul coşului de fum al casei, pe o suprafaţă de aproximativ un metru pătrat. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite. Cauza probabilă a incendiului: coş de fum deteriorat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marţi, 12.01.2016, la ora 14:06, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din localitatea Ceahlău. La locul indicat s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Gărzii de Intervenţie Poiana Teiului cu o autospecială de stins incendii şi doi membri ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al comunei, şi au stins incendiul, în urma căruia a ars funinginea depusă pe interiorul coşului de fum.

Marţi, 12.01.2016, la ora 18:27, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la un autoturism aflat pe Aleea Tiparului din municipiul Piatra Neamţ. La locul indicat s-au deplasat şase subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Piatra Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi au stins în scurt timp incendiul, în urma căruia au ars materialele combustibile din compartimentul motor al autoturismului. Cauza probabilă a incendiului: conductor electric defect ori cu izolaţia deteriorată în urma unei acţiuni mecanice.

Marţi, 12.01.2016, la ora 19:02, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, că a izbucnit un incendiu la o locuinţă din satul Poiana, comuna Brusturi. La locul indicat    s-au deplasat cinci subofiţeri din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu Neamţ cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi au stins incendiul, în urma căruia a ars funinginea depusă pe interiorul coşului de fum.

PUBLICITATE