Pompierii nemțeni, „la foc continuu” – 8 incendii în 4 ore


Marți, 06.09.2016 la ora 11:16, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la un grajd în comuna Bicazu Ardelean, sat Bicazu Ardelean. La locul intervenției s-au deplasat 4 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra-Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars ansamblul format din grajd, șură și fânării pe aproximativ 60 mp.Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Marți, 06.09.2016 la ora 11:34, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în comuna Sagna, sat Sagna. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ  300 mp miriște. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Marți, 06.09.2016 la ora 12:52, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în comuna Doljești, sat Rotunda. La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia a ars aproximativ 1 hectar  miriște. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Marți, 06.09.2016 la ora 13:24, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în orașul Roznov, anexa Chintinici. La locul intervenției s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra-Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă, precum și 2 voluntari cu o autospecială de lucru cu apă și spumă din cadrul S.V.S.U. Roznov. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 3,8 hectare  miriște. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Marți, 06.09.2016 la ora 14:37, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în municipiul Piatra-Neamț, anexa Văleni. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Piatra-Neamț cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ  2,4 hectare  miriște. Cauza probabilă a incendiului: foc deschis în spații deschise.

Marți, 06.09.2016 la ora 15:11, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în comuna Mircești, sat Mircești, județul Iași.  La locul intervenției s-au deplasat 6 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Roman cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ  3 hectare  miriște. Cauza probabilă a incendiului: fumatul în locuri nepermise.

Marți, 06.09.2016 la ora 15:27, Dispeceratul ISU-Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre izbucnirea unui incendiu la vegetație uscată în orașul Târgu Neamț. La locul intervenției    s-au deplasat 5 subofiţeri din cadrul Detaşamentului de pompieri Târgu Neamț cu o autospecială de lucru cu apă și spumă. Pompierii au lichidat incendiul, în urma căruia au ars aproximativ 200 kg paie. Cauza probabilă a incendiului: jocul copiilor cu focul. – se arată într-un comunicat ISU Neamț

D.M.B.
PUBLICITATE