Pompierii nemțeni, intervenții pentru stingerea a 3 incendii – două case și o mașină


Miercuri, 23.11.2016 la ora 08:02, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuința din municipiul Piatra Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 10 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă si o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamț.
Au ars:aprox. 6 mp perete din șipcă lemn și aprox. 1 mp planșeu lemn.
Cauza probabilă a incendiului: coș de fum neprotejat termic față de materiale combustibile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Miercuri, 23.11.2016 la ora 10:11, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o autoutilitară în comuna Tupilați, sat Totoiești. La locul intervenției s-au deplasat 9 subofițeri cu o autospecială de lucru cu apă și spumă si o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Roman.
Au ars materiale combustibile din bordul utilitarei.
Cauza probabilă a incendiului: conductor electric defect.

Miercuri,23.11.2016 la ora 12:51, Dispeceratul ISU – Ambulanţă Neamţ a fost anunţat, prin apel la „112”, despre producerea unui incendiu la o locuință din comuna Vînători-Neamț. La locul intervenției s-au deplasat 1 ofițer și 9 subofițeri cu două autospeciale de lucru cu apă și spumădin cadrul Detașamentului de Pompieri Tîrgu Neamț.
Au ars: bunuri casnice, lambriu PVC, tâmplărie PVC.
Cauza probabilă a incendiului: mijloc de încălzire locală nesupravegheat.

D.M.B.
PUBLICITATE