Polițiștii rutieri nemțeni, 14 amenzi în 2 ore

Pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră pe drumurile publice, la data de 13 ianuarie, în intervalul orar 15.00 – 17.00, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au desfășurat o acțiune pentru reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au verificat peste 30 de autoturisme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, pentru neregulile depistate în trafic, au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5.000 de lei.

Ca măsuri complementare, polițiștii au reținut 2 certificate de înmatriculare.

Exemplu:

La data de 13 ianuarie, polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț au depistat în trafic un tânăr, de 27 ani, din Negrești, care conducea un autoturism pe drumul județean 156 A, în localitatea Roznov.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta are suspendat dreptul de a conduce pe drumurile publice.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii  de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

PUBLICITATE