Polițiștii rutieri, acțiune pe raza a 5 localități din Neamț (VIDEO)

La data de 13  august, în intervalul orar 17.00-19.00 polițiștii din cadrul Poliției municipiului Piatra Neamț alături de cei ai Secțiilor de Poliție Rurală Borlești, Săvinești, Gârcina, Ștefan cel Mare și polițiști din cadrul Poliției orașului Roznov, au desfășurat o amplă acțiune pe Drumul Județean 156 A, pe raza localităților Rediu, Roznov, Dumbrava Roșie, Girov și Dobreni.

Acțiunea au avut drept obiective prevenirea și combaterea faptelor antisociale, descurajarea elementelor infracționale, prevenirea și combaterea criminalității stradale, precum și verificarea modului de respectare al normelor rutiere în vigoare, cu accent pe combaterea conducerii autovehiculelor sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În cadrul acțiunii, polițiștii au aplicat 26 sancțiuni contravenționale,  în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei fiind verificate aproximativ 90 de autovehicule.

24 dintre acestea au fost aplicate conform O.U.G.195/2002, o sancțiune conform Legii 61/1991 și una conform HG 984/2005 (privitor la transportul animalelor vii fără documente de proveniență).

Pe parcursul acțiunii au fost reținute două permise de conducere.

Activitățile polițiștilor rutieri vor continua, pe raza întregului județ.

PUBLICITATE