Polițiștii din Săbăoani s-au dus după doi tâlhari, în București, pentru a-i prinde


În ziua de 09.05.2016, o echipă operativă din cadrul Secției de Poliție Rurală Săbăoani s-a deplasat în municipiul Bucureşti, unde au depistat doi tineri de 20 și 24 de ani, ambii din Tămășeni, bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au fost sesizați în ziua de 12.04.2016 despre faptul că la data de 11.04.2016, în jurul orei 23.00, persoane necunoscute au pătruns fără drept în locuinţa unui bărbat de 85 de ani, din Tămăşeni de unde au sustras suma de 3060 lei şi mai multe file CEC, prin amenințare și folosirea violenței.

În urma investigațiilor și a activităților de cercetare penală desfășurate s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptei, însă acestea au părăsit imediat județul, fiind localizate și depistate ulterior.
Totodată, în urma extinderii cercetărilor, un alt tânăr de 19 ani din Tămășeni este bănuitar fi participat la săvârșirea infracțiunii prin asigurarea perimetrului comiterii faptei.

Polițiștii au luat măsura reținerii celor trei tineri pentru 24 de ore, urmând ca aceștia să fie prezentați instanței de judecată competente teritorial, astăzi, cu propunere de arestare preventivă.

PUBLICITATE