Polițiștii au stabilit cum s-a petrecut accidentul soldat cu 2 morți și un rănit de la Bicaz (FOTO)

Polițiștii nemțeni au stabilit cum s-a petrecut accidentul rutier soldat cu 2 morți și un rănit ce a avut loc astăzi, 22 octombrie, în orașul Bicaz.

Potrivit anchetei, se pare că autoturismul condus de bărbatul de 73 de ani, din Piatra-Neamț, nu ar fi acordat prioritate de trecere motocicletei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

„Autoturismul, având direcția de mers Hangu – Bicaz, ar fi efectuat manevra de schimbare a direcție de mers pentru a intra într-o parcare fără a acorda prioritate de trecere motocicletei, ce circula din sensul opus” – au transmis reprezentanții Poliției Neamț


Reamintim că două persoane și-au pierdut viața într-un accident rutier ce a avut loc astăzi, 22 octombrie, în jurul orei 17:00, în orașul Bicaz.

Evenimentul rutier a avut loc în fața Spitalului Orășenesc din Bicaz și au fost implicate o motocicletă și un autoturism.

„La locul evenimentului au fost alocate forțe și mijloace de intervenție de la SVSU Bicaz, Detașamentul de pompieri Piatra Neamț (o autospecială pentru descarcerare și o ambulanță SMURD TIM) și SAJ.

Echipajele de la SAJ și SVSU Bicaz au scos cele două persoane ce se aflau autoturism, una în stare de inconștiență și una conștientă.” – au transmis reprezentanții ISU Neamț

Imediat au fost începute manevrele de resuscitare pentru motociclist și pentru pasagerul din autoturism.

„Din păcate, cele două victime, o femeie de aproximativ 66 de ani (pasager in autoturism) și un bărbat de aproximativ 35 de ani (motociclist) nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora.

Conducătorul autoturismului a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la UPU Piatra Neamț.” – a mai spus ISU Neamț

Potrivit polițiștilor, din primele cercetări efectuate a reieșit faptul că, între un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 73 de ani și o motocicletă condusă de un bărbat de 35 de ani, ar fi avut loc un impact.

„Din nefericire în urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei pasagere din autoturism, în vârstă de 66 de ani și a conducătorului motocicletei în cauză.

Totodată, conducătorul autoturismului a fost transportat la spital.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpa si vătămare corporală din culpă.” – au precizat reprezentanții Poliției Neamț

Conform surselor noastre, șoferul transportat la spital (soțul femeii decedate) se află în stare gravă.

PUBLICITATE