Polițiștii au găsit o grenadă acasă la muncitorul din Neamț grav rănit în explozia de la Asău

Descoperire incredibilă acasă la bărbatul de 38 de ani din județul Neamț, grav rănit după explozia unei bombe pe care a lovit-o cu ciocanul, ca să scoată explozibilul – incidentul de la Asău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Polițiștii au verificat gospodăria acestuia (în comuna Gârcina, satul Cuejdiu) și au descoperit o grenadă de mână ofensivă, austro-ungară, model 1914. Au fost anunțați pirotehniștii, care au ridicat-o în vederea distrugerii, iar astăzi, 30 mai, au făcut o verificare amănunțită a curții, cu detectorul de metale. (vezi articolul – AICI)

Polițiștii au făcut cercetări și la nemțean acasă și au găsit grenada în curtea bărbatului, pe lângă un gard. Nu era îngropată. Faptul că a dus acasă o grenadă putea să producă o altă tragedie, având în vedere că bărbatul are 4 copii.

Reamintim că un incident extrem de grav a avut loc, luni seară (28 mai), în județul Bacău, acolo unde un muncitor ar fi lovit un proiectil din al Doilea Razboi Mondial și a explodat. În urma acestei explozii, o persoană a murit iar alte două au fost grav rănite. Acest eveniment nefericit a avut loc la o exploatare forestieră din din zona Ciobăneşti, comuna Asău. (vezi articolul – AICI)

PUBLICITATE