Polițiștii au confiscat 1356 de țigarete de contrabandă pregătite să fie vândute într-un magazin


În ziua de 21.07.2016, în jurul orei 06.00, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Sagna au efectuau o perchiziție la domiciliul unui bărbat de 61 de ani, din Doljești, bănuit de săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În urma activităților desfășurate, atât în locuința propriu-zisa, cât si într-o anexa, au fost identificate 69 de pachete de țigări, respectiv 1356 de țigarete, fără a fi accizate. Acestea urmau a fi comercializate de către bărbat prin intermediul unității de alimentați publică pe care o administrează.

Polițiștii au confiscat țigările, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deţinerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea şi vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârşirii acesteia prevăzută şi pedepsită cu închisoare de la 2 la 7 ani şi interzicerea unor drepturi conform art. 270 din Legea 86/2006.

PUBLICITATE