Poliţişti noi la IPJ Neamț: 12 absolvenţi ai şcolilor de poliţie şi-au început activitatea

Doisprezece absolvenți ai unităților de învățământ ale Ministerului Afacerilor Interne întregesc echipa Inspectoratului de Poliție Județean Neamț

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ieri, 31 iulie, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț s-au prezentat noii colegi repartizați, în urma absolvirii cursurilor unităților de învățământ ale Ministerului de Afaceri Interne.
Echipa polițiștilor nemțeni s-a întregit cu 3 ofițeri și 9 agenți de poliție, pregătiți să aplice practic cunoștințele dobândite de-a lungul anilor școlari.

Cei nouă agenți de poliție au fost repartizați pentru a-și desfășura activitatea la Secțiile de Poliție Rurală Borlești și Ștefan cel Mare și la Posturile de Poliție Bălțătești, Bodești, Borca, Bozieni, Dragomirești, Oniceni și Săvinești. Ofițerii de poliție au fost încadrați la Serviciul de Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției mun. Roman și Secția de Poliție Rurală Bicaz.

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a adresat felicitări absolvenților pentru rezultatele obținute la examene și le-a urat acestora SUCCES ÎN CARIERĂ!

PUBLICITATE