Polițist local din Târgu Neamț reținut pentru că lua mită de la șoferi


Miercuri, 15 iunie a.c., procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamț, a dispus reținerea pentru o perioadă de 24 ore a lui T.I., polițist local în cadrul Poliției Locale Târgu Neamț pentru cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

În fapt, la data de 16.03.2016, a fost înregistrat denunțul formulat de o persoană, prin care sesiza faptul că, în ziua de 15.03.2016, în timp ce conducea autoturismul proprietate personală, în zona pieței agro-alimentare din or. Târgu Neamț, a fost oprită în trafic, după ce a pătruns pe o stradă cu acces interzis, de către polițistul local T.I., care era de serviciu. Acesta, pentru a nu aplica măsurile legale de sancționare contravențională, a pretins și primit de la denunțătoare suma de 100 lei.

Ulterior, în data de 14.06.2016, polițistul local T.I., a pretins și primit, în același scop, suma de 150 lei, de la o altă persoană, pe care a depistat-o în trafic pe raza orașului Târgu Neamț, după ce a pătruns cu autoturismul pe o stradă cu acces interzis.

În cauză lucrătorii S.J.A. Neamț au desfășurat activități procedurale, beneficiind de sprijinul Serviciului Operații – Biroul 1 și Direcția de Operațiuni Speciale, se arată într-un comunicat DGA

PUBLICITATE