Polițist din Neamț, premiat de ministrul Afacerilor Interne. A refuzat de patru ori mită

La data de 30 MAI 2018, DIRECȚIA GENERALĂ ANTICORUPȚIE, din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, sărbătorește 13 ani de la înființarea sa, ca structură specializată în prevenirea și combaterea corupției în rândul personalului ministerului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a premiat, în cadrul evenimentului prilejuit de ziua Direcției Generale Anticorupție, cinci angajați ai MAI care au dat dovadă de integritate și au refuzat sume mari de bani oferite drept mită.

Trei polițiști, un pompier și un polițist de frontieră au fost recompensați cu placheta de onoare a DGA, acordată de ministrul afacerilor interne. Printre ei se află și un polițist din județul Neamț:

Agent șef de poliție GĂBOROI GEORGE IONUȚ – din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a formulat în anul 2017 un număr de 4 denunțuri privind oferte de dare de mită primite din partea unor cetățeni pentru a nu dispune împotriva acestora măsuri legale. În cele 4 cazuri, polițistul a refuzat, în total, sumele de 1.000 lei și 250 euro.

În cadrul evenimentului, Carmen Dan a declarat că DGA este o instituție vitală pentru MAI care are drept scop menținerea unui climat de integritate și credibilitate pentru structurile ministerului.

Citește și Avansări în grad la IPJ Neamț. Agentul Găboroi Ionuț, avansat înainte de termen “la excepțional”

Citește și Poliția Română: Polițistul zilei este din Neamț – Ionuț Găboroi a salvat două persoane, victime ale unui accident

foto: Facebook
PUBLICITATE