Poliția scoate la concurs 264 de posturi pentru secția de Protecția Animalelor

Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție la care au scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020.

Sunt scoase la concurs prin încadrare directă, din sursă externă, 264 de posturi în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

Astfel, sunt scoase la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție.

Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-urile unităților teritoriale de poliție – https://www.politiaromana.ro/ro/politia-romana/unitati-teritoriale

Pentru județul Neamț, urmăriți pagina: https://nt.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs

PUBLICITATE