Poliția Română, pont pentru șoferi: Cum scapi de amenzile pentru viteză

Poliţia Română le oferă un „pont” şoferilor pentru a scăpa de amenzile pentru viteză, spunând că aceştia pot achiziţiona un detector radar, însă nu este mereu util şi este şi costisitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ ANUNȚUL DE MAI JOS

De asemenea, spun poliţiştii, nici pe flash-urile celorlalţi nu ar trebui să se bazeze şoferii, pentru că se poate să nu le observe întotdeauna, iar în ceea ce priveşte aplicaţiile de trafic, nici acestea nu sunt eficiente, pentru că sunt şi ei, poliţiştii, prezenţi acolo.

HEIII…PSSSTTTT …ȘOFERULE…FII ATENT LA PONTUL ZILEI!
– CUM SCAPI DE AMENZILE PENTRU VITEZĂ –

Bineînțeles, îți poți achiziționa un detector de radar, însă nu este util întotdeauna și costă destul de mult.

De asemenea, te poți baza pe ,,sprijinul” celorlalți șoferi, care îți dau flash-uri atunci când urmează să întâlnești un aparat radar… dar poate nu ești atent și nu le observi sau poate ceilalți șoferi doar ,,glumesc”..

Sau poți folosi aplicațiile de trafic, care îți arată locurile în care se află polițiștii, însă nici acestea nu sunt 100% eficiente și îți mai consumă și traficul de net. În plus, pe aceste aplicații suntem prezenți și noi și ne mai place să adăugăm ,,polițiști”, chiar și acolo unde nu sunt. 

Așa că, cea mai sigură, eficientă și gratis metodă este să respecți limita legală de viteză. – este mesajul postat de Poliția Română

PUBLICITATE